ttcgullegem.be

Lees hier meer over dit project.

Raadplegen van uitslagen en online clubdatabase

Deze website heeft 3 verschillende doelen. Het eerste is om niet-leden info te verschaffen over deze club. Dit omvat een lijst van spelers, sponsors, gebeurtenissen, historiek, …

Leden van de club kunnen ook inloggen op de site. Zijn kunnen hier informatie vinden die enkel voor leden bestemd is. En kunnen bovendien hun eigen resultaten in de competitie raadplegen. Deze data komt rechtstreeks uit de database van de Vlaamse Tafeltennis Liga.

Tenslotte wordt de website ook door het bestuur gebruikt. Zij hebben de mogelijkheid om gegevens van leden bij te houden. Adres, functie binnen de club of ze een trainersdiploma hebben, de lijst van sponsors,  historiek aanpassen en nog zoveel meer.

Heeft u ook zo'n project?

Over ttcgullegem.be

TTC Gullegem is een tafeltennisclub. Ze telt momenteel 20 competitieve ploegen en bestaat uit 5 componenten. Meer info kan u uiteraard terugvinden op de website.
Bezoek website

Geleverde diensten

Komt hier binnenkort uw project?

Bent u op zoek naar de ideale partner voor uw project? Heeft u nog vragen over dit project of een van onze andere realisaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

U kan onze gegevens terugvinden op deze contactpagina.

Andere projecten

Lenez.be