Overal printen

Print uw documenten ter plaatse bij uw klant

Geplaatst op 28 juni 2017 door Rien

Dankzij de komst van HP mobile 200 is een printer op batterij niet alleen betaalbaar maar ook betrouwbaarder geworden. Hij is ontworpen  om onderweg te gebruiken, bijvoorbeeld om offertes ter plaatse bij uw klanten af te printen.

De HP mobile 200 kan heel makkelijk geïnstalleerd worden. Zowel draadloos als met een usb-kabel. De mogelijkheden zijn dan ook bijna onbeperkt. U kun printen met uw pc, laptop, tablet of smartphone. Hiervoor hoeft u niet eens een netwerk in te stellen.

Deze robuuste en compacte printer is gemaakt om overal met u mee te nemen. Hij past in bijna elke rugzak, koffer of tas. U heeft bovendien ook niet veel accessoires nodig. Het opladen kan al met één enkele kabel. U heeft dus verder geen kabels of een zware adapter mee te dragen. Want de adapter is ingebouwd in de printer zelf.

De grootste sterkte van deze printer is zijn batterij. Ze maakt de printer overal bruikbaar. Volgens HP zou je met een volle batterij in staat moeten zijn om 500 afdrukken te maken. Meestal ligt dat in de praktijk net iets lager. U hoeft ook geen uren te wachten tot de batterij helemaal opgeladen is. Na 90 minuten zou ze zelfs volledig opgeladen moeten zijn. Daarna kunt u opnieuw hetzelfde aantal pagina’s afdrukken.

Wanneer u echt lange tijd onderweg bent en heel veel moet printen, kun u de printer via een adapter ook in de wagen opladen.

De prestaties van de printer zijn natuurlijk ook niet onbelangrijk. Hij is zeer stil en print tot 20 pagina’s per minuut op stroom en 18ppm pagina’s per minuut op batterij. Wanneer je ook in kleur wenst af te drukken, zal je per minuut een pagina minder kunnen afdrukken.

Voor bepaalde toepassingen is er momenteel geen betere printer op de markt. Neem bijvoorbeeld een verkoper die zijn offertes ter plaatse kan maken bij de klant. Of wanneer u na het werk het werken bij een klant ter plaatse direct uw factuur aan de klant wenst af te geven.