computer toesteno& monitor

Hasta la vista!

Geplaatst op 26 mei 2017 door Rien

Sinds 17 April dit jaar wordt Windows Vista niet langer ondersteund door Microsoft. Toch zijn er de dag van vandaag nog heel wat computers met dit besturingssysteem. Hoewel wij, zoals velen, nooit echt fan geweest zijn van Windows Vista, is het nu nog meer dan ooit tijd om te veranderen.

Kleine tegenvaller

Vista kwam ondertussen al meer dan 10 jaar geleden uit. Het had een revolutionair design, aangevuld met een aantal totaal nieuwe funties. Helaas kwam er ook heel wat kritiek. De meeste systemen hadden zeer veel moeite met het grafische aspect van het besturingssysteem. Hierdoor werkte het veel te traag om goed te kunnen functioneren. Bovendien waren de vele nieuwe functies niet echt geslaagd.

Uiteraard zijn er ook nieuwe functies vanuit Vista die aan de basis lagen van Windows 8 en zelfs het huidige Windows 10.

Wat als je vista blijft gebruiken?

Na het wegvallen van de ondersteuning is Vista wel gewoon blijven werken, maar dan zonder dat u nog beveiligingsupdates krijgt. Meestal zal u er niets van merken. Maar jouw computer wordt extreem kwetsbaar voor malware, virussen en zelfs hackers! Zodra er een bug of beveiligingslek ontdekt wordt in Vista kan iedereen zomaar binnen in uw pc.

We raden zeer sterk af om nog met Vista te werken, zeker ook om online betalingen uit te voeren.

Een duwtje in de rug nodig?

Natuurlijk is het niet zo leuk om van besturingssysteem te veranderen. Bestanden ovezetten, programma’s opnieuw installeren, gewoon worden aan de nieuwe manier van werken.

Gelukkig kunt u hiervoor bij ons terecht! Wij nemen deze taak met veel plezier van u over. Voor ons is dit echter veel minder werk dan voor iemand die dit niet gewoon is. Bovendien helpen we u op weg in het gebruik van Windows 10. Ook als u een uitgebeide uitleg wenst, is dit mogelijk.

Meer nog! Wij geven de ganse maand Juni 2017 meer dan 25% korting op de aankoop van een nieuwe Windows 10 licentie voor alle klanten die nog over vista beschikken.

Nu dus voor €90 i.p.v. €125.